Loka likes old school

Jag testade nyheterna som Loka kom med för ett tag sen. Chocolate Shake, Lemon Pie och Strawberry Ice Cream. Enligt mig var alla smakerna en stor flopp! Blääää!
Nej, de kommer jag nog inte köpa igen. Jag kommer hålla mig till de hederliga vanliga smakerna som redan finns. Men om jag ska välja en av de som jag skulle kunna smaka igen någon gång så var det strawberry ice cream. De andra två smakerna skulle jag inte dricka igen, inte ens om jag var riktigt törstig!
 
Vad tycker ni? Har ni smakat?
 

Tiden går fort när man har annat att tänka på

Oj! Redan gått en vecka sen sist någonting uppdaterades här? Men jag har haft så mycket att tänka på och jag är så trött när jag kommer hem om kvällarna....
 
Men det har inte bara  varit jobb sen sist heller, lite kul har ju hänt också. Som till exempel så var jag på besök i Malmö i torsdags! Jag åkte dit tillsammans med mitt jobb över dagen, och snacka om att dagen blev lång. Det blev jobb under två timmar, bilresa ner till Malmö på tre timmar, utbildning tre timmar, bowling och afterwork 3 timmar och sist hemresa hem till Göteborg igen på tre timmar. Kom inte hem förrän vid elva! Oj Oj vad seg och trött man var under fredagen då, jag är ju liksom van vid att lägga mig vid nio, senast tio om kvällarna! Men kul att få se Malmö och höra en massa skånska och träffa lite arbetskollegor.
 
Solnedgång längs med västkusten
 
Helgen bestod mest utav renovering av vårt förråd här hemma i hallen. Det kommer bli så bra när allt är färdigt. Jag tyckte att vi lyckades göra det fint och även få till en bra och praktiskt förvaring på den lilla ytan. Allt är inte riktigt färdigt än, det nya golvet ska läggas i helgen. Självklart så hann vi även med att njuta lite av det varma och fina vädret. Vi satte oss på en klippa längs med hamnen och såg en massa småbåtar och kryssningsfartyg komma in i hamnen.
 
En söndags eftermiddag på en klippa längs hamnen.

Regn & åska

Det regnar SOM FAN här i Göteborg just nu. Man skulle kunna dyka från balkongen ner i vattenpölarna på gatorna och jag tror att mina blommor på balkongen håller på att drunkna just nu...

Sen så åskar det ju också. Och jag behöver duscha och tvätta håret. Men det kan jag inte göra så länge det åskar. Jag kommer ihåg när jag var liten och läste en artikel om en person som duschade när det åskade och blixten slog ner i huset och det drar sig ju till vatten och han dog av stöten han fick. Så sen dess kan jag inte duscha så länge det åskar. Huset här har säkert åskledare, men är inte helt säker...


Massör på Göteborgsvarvet 2013

Jajamensan, jag var massör på Göteborgsvarvet i år igen! :)
 
Jag masserade för samma företag i år igen, och stod i ett företagstält under lite mer än tre timmar och masserade, masserade och masserade. Vädret var riktigt varmt och kvavt, solen sken en bra stund, sedan blev det även ösregn inblandat med åska. Men det var kul att få vara en del av den här folkfesten i år igen och att få hålla på med massage lite då och då, för att fortsätta hålla det i liv. Men träningsvärken i axlarna idag är inte att leka med! Men det är nog ingenting jämfört med träningsvärken en hel del känner i sina ben idag efter att ha sprungit runt Göteborg igår ;)
 
 

Mina tankar om årets musikfest:

Ja självklart så satt jag som bänkad igår kväll framför tvn och hade kanalen inställd på ettan och Eurovison. Jag hade faktiskt inte hört ett endast utav de andra bidragen förrän igår. Vilket jag tycker är bra, för det är ju rätt så många låtar de ska gå igenom och har man hört de förut så kan det lätt bli rätt så långtråkigt... Att bara sitta och vänta på vad resultatet ska bli. Själva poängutdelningen är ju (som alltid) spännande, tråkig, irriterande och ibland vill man bara ta fram skämskudden.
 
Men grattis till Danmark till vinsten! Även fast det inte var mitt favoritbidrag så är det ju alltid kul att vinsten går till grannlandet! Första gången jag hörde danmarks bidrag så tyckte jag sådär om den. Men ju mer man fick höra av den desto bättre blev den, samma sak var det med Robin Stjernbergs låt för min del. Så ge mig ett par dagar så tycker jag den är helbra ;) Och jag tycker inte direkt heller att Robins placering på 14 plats är en flopp? Det är väl ändå en helt ok placering? Flopp vore det om han hamnade på plats 20 - 26 i mitt tycke. Han ska vara nöjd och vi ska vara nöjda! :)
 
Men de låtar som jag fastnade för mest och som jag säkert som nynna på ett par dagar fram över var: Maltas, Finlands, Islands och Ukrainas bidrag.
 
 
Bildkälla

:) :) :)

Direkt efter jobbet igår så for jag hem till svärisarna där de bjöd mig och Tobbe på grillat! Det var så gott, tack! Vi satt ute på altanen och åt och där satt vi kvar tills klockan blev halv tio i bara tshirt utan att frysa!! Mycket tjat om vädret här i bloggen nu men det är ju så himla underbart!!


Är det gött eller är det gött?

Det regnade imorse men oj vad vädret tog igen sig! VARMT, HÄRLIGT OCH UNDERBART!

Så jag och mina långa ben tog en kvällspromenad för att få njuta lite extra. Det gäller ju att ta vara på sådana här dagar!


En kaotisk tisdag!

Oj vilken dag jag haft! Den har varit lite smått kaotisk och ganska stressande med väldigt mycket som behövdes att göra. Men ingenting gick nästan som jag ville.... så lite blev ju gjort! Men fram till dagens slut så började mer och mer lösa sig så jag hoppas på en bättre dag imorgon! Jag ska i alla fall gå in med känslan av att prestera bättre än någonsin, är redan riktig taggad!
 
 
Sen så fick jag reda på hur det gick för mig på högskoleprovet idag också (tror jag i alla fall fattade rätt) och slutresultatet blev 0,75 och det är jag riktigt nöjd med, då jag inte pluggade någonting alls till provet. Sen så är jag helt förvånad över att jag fick mer rätt på den kvantativa delen än den verbala!!

Vårruset i Göteborg

Jag har varit lite sur över mig själv över att jag missade sista anmälningsdagen till våruset som är i Göteborg ikväll. Men när regnet verkligen öser ner och man ser alla stackars tjejer som står i Slottsskogen för att invänta starten helt genomblöta så gör det inte så mycket längre :p


En helg ute på landet ♥

Vi har varit hemma i Örebro under helgen för att hälsa på familjen
Det blev fredagsmys, en tripp in till Arboga med mamma, lerduveskjute, kalas för "lilla" Emil som fyller år på tisdag, grillkväll och en massa slappande ute på altanen i solen. Jag tyckte att vi hann med mycket men även så blev man inte stressad. Och vi hann även med att träffa hela familjen, även fast det bara blev en kortis. Perfekt!
 
Två härliga vårväders bilder från helgen:
 
 
Nu är vi hemma i Göteborg igen och samlar energi för en ny arbetsvecka. Man har varit lite bortskämd de senaste två veckorna med bara fyra arbetsdagar per vecka. Så denna kör vi på med sex arbetsdagar!
 
 

Poppis på jobbet?

Jag har bland annat ägnat den här lediga torsdagseftermiddagen med att göra chokladkakor med pumpakärnor som jag ska bjuda på imorgon under fredagseftermiddagen på jobbet. Så härmed inför jag fredagsfika på jobbet! Jag tror inte de haft de förut då de varit så få på kontoret. Hoppas det blir uppskattat! :)
 
 
Kakburken är fylld och står redo på att få följa med till kontoret imorgon

En tisdag som bjöd på härligt väder!

Alltså vilken underbar dag vädermässigt! :D Helt fantastiskt var det nu på eftermiddagen att kunna röra sig utomhus i bara kortärmat. Mera sådant tack! Och jag hade även tur att få åka med på lite fältuppdrag under eftermiddag och det tog oss ut på öarna vid Orust och där omkring. Så utsikten från broarna var ju inte direkt något att klaga på! :) Hoppas på liknande väder på torsdag och under helgen då vi är lediga.
 
 
Jag har även klippt mig idag! Så nu kallar jag mig själv för korthårig :P För så här kort hår har jag nog inte haft på säkerligen 10 år! Jag tror nog att man kan säga att hela 15 cm försvann på längden. Och jag velade ända in i det sista med om jag skulle klippa lugg eller inte, och det blev så att den fick komma tillbaka. Och det känns som att det var rätt beslut så här efteråt. Så skönt att äntligen fått håret klippt, lite ovant med så "kort" hår men ändå skönt med lite förändring :)
 

Hej huvudvärk...

Alltså, den här dagen hade ju kunnat börjat bättre.... Huvudvärken sen i helgen hängde kvar när jag vaknade imorse och när jag ska gå ut och ta spårvagnen till jobbet så är det KAOS i spårtrafiken. Stopp åt båda riktningar från min hållplats. Det sägs att ersättningsbussar ska ersätta på sträckan. Men det kommer inga... Jag tänkte så här, att om jag går nu så kommer det säkert komma en buss. Så jag väntar i ca 40 min (!!) innan jag till sist får nog på väntandet och går med snabba steg till Frölunda torg och kommer precis i lagom tid tills en buss in mot stan ska åka, dock oerhört trångt så man knappt fick någon luft. Detta kaos gjorde så jag blev ca en timme sen till jobbet... Det kändes ju så där lagom bra i och med att det var första "riktiga" dagen idag...
 
Men trots detta och att huvudvärken har hängt i hela dagen så har det gått bra på jobbet idag, men imorgon ska det gå ännu bättre! För det har jag bestämt! :)
 

Blandade bilder från helgen

 
När vi tvättade fönstret i sovrummet i lördags så såg vi ett litet getingbo uppe i hörnet av fönstret. Jag, som är livrädd för getingar, blev rädd att det bodde några där. Men det gjorde det inte så Tobbe kunde lätt peta bort boet *puh*
 
 
 
Vi gjorde även iordning balkongen i lördags, så den skulle bli sommarfin. Vi la tillbaka det nytvättade golvet och tog upp möblerna ur källaren. Självklart så planterade jag lite nya blommor i balkonglådorna. Och är så nöjd med blommorna - de har så härliga färger! Jag hoppas att de håller sig vid liv länge :)
 
 
Idag, under tiden Tobbe tvättade bilen, så smet jag in på IKEA en sväng och kom ut med en skål/fat som jag ska ha för förvaring av mina smycken. Jag tyckte att resultatet blev rätt så fint :)

En massa choklaaaaaaad!

Nu så är det färdigstädat, för förhoppningsvis all framtid! Jag hade mitt sista pass idag och det känns så himla skönt :) Så på måndag kör vi fullt ös på det nya jobbet! Jag är riktigt taggad.
 
I alla fall, hade ju mina sista pass idag på städfirman och en av de kundaerna har varit mina stamkunder i över ett år så jag fick en liten present av dom. Och då inte bara fina teckningar som barnen ritat, utan även en bakbok fylld med en massa härliga chokladrecept. De måste känna mig rätt så bra och vet vad jag gillar för åh vad jag började dregla när jag läste lite i den förut! Sen så är det inte direkt några krångliga recept heller med ingredienser som man bara "va?" Så gissa vem som kommer införa fredagsfika på mitt nya jobb nu!? Jo självklart: JAG! :D:D
 
 
Vad sägs om att smaska på en sådan bit på fredagsfikat?
Gott, gott eller gott?

Torsdag men känns som måndag

Åh detta med att det är torsdag men känns som måndag har stundvis varit lite irriterande för att det har varit så förvirrande, men för det mesta skönt. Det är en sån härlig "överraskning" när man inser att det är bara en arbetsdag kvar tills helg igen :) Idag har det varit en lång arbetsdag på båda jobben, inte direkt något speciellt som hänt. Jag fick en blomma av min stamkund imorse som tack för den här tiden och den tog jag med mig till mitt nya jobb så den står så fint där nu thihi. Fick äntligen en klipptid bokad också! Det ska bli så skönt att få klippa bort rufset! Det ska i alla fall försvinna minst 10 cm på längden och sedan har jag inte helt bestämt mig än för om luggen ska komma tillbaka... Jaja, har ett par dagar på att bestämma mig!
 

Helg mitt i veckan

1 maj idag! Maj är en härlig månad tycker jag. Nu hoppas vi bara på lite mera värme!
 
Idag har jag varit ledig och jag har fått intala mig massor med gånger att det bara är onsdag och inte söndag :P Så nu jobbar vi på två dagar till - sen är vi lediga igen. Sköööönt! Och sedan blir ju nästa vecka kort också med en ledig dag mitt i veckan. Denna dag började med sovmorgon, sedan har vi bland annat shoppat nya skor till Tobbe och hjälpt Martin hittat en ny jacka (han har gått ner nästan 30 kilo så han behöver verkligen uppdatera sin garderob!) Sedan har jag planterat om de blommor som jag fick av Kusin C i mars. De har växt till sig lite granna men tyvärr så överlevde inte den ena :( Men jag får hoppas på att det blir det två riktigt fina blommor av de som är kvar :)
 



RSS 2.0