Valborgsmässoafton

Ännu en fullspäckad dag - men jag gillar det!
Idag har jag jobbat hela dagen på det gamla jobbet. Direkt när jag slutade så blev det hem för att ta en snabbdusch och lite fix. Vi tog bilen in till stan för att titta på Chalmers kortegen tillsammans med Fio och Pontus. Men det var så himla kallt och kortegen var seg så vi tittade inte ens på hälften innan vi gick därifrån. Men några skratt blev det i alla fall :) Vi letade efter någonstans att äta och till sist hamnade vi på en Kinarestaurang. En stund senare åkte vi hem mätta och belåtna. Trevlig och lugn Valborg för våran del! Tycker så synd om alla stackars tonåringar som säkerligen står och fryser i Slottskogen just nu. Skönt att vara vuxen ;)
Det ska även bli så skönt att få vara ledig imorgon!!


En fullspäckad måndag!

Kom hem för ca en halvtimme sen. Och jag gick hemifrån strax efter sex imorse, så jag har verkligen varit borta hela dagen. Två jobb på mitt gamla jobb, och sedan ca en timme på mitt nya. Därefter åkte jag in till city och mötte upp Malino, och vi tog en fika och catchade upp. Och som om vi hade stora nyheter att dela med oss av! Så glad och förväntansfull för Malinos skull :) Jag ser redan fram emot ert kommande bröllop! Efter fikat tog vi en svängom inne på nordstan, jag fick äntligen köpa mig en lunchbag att bära matlådan i. Känns så "kontorigt" med en sån ;)
 

Att gå på bio kl 12.00 en söndag:

 
Ja då är det inte mycket folk där.
Så himla skönt tycker jag för man kan vräka ut sig ordentligt, inte ha en massa människor som stör en och ta upp hållaren på båda sidorna om en, en för drickan och den andra för godispåsen. I en salong för ca 100 pers så var vi sammanlagt 15 stycken där inne idag. Vi såg på filmen warm bodies och även om den handlar om zombies så tyckte jag att den var riktig gullig och rolig. Jag blev bara rädd en gång, riktigt bra för en riktig lättskrämd människa som jag. Så den får bra betyg av mig - så se den tycker jag! :)
 
Se trailern av filmen HÄR
 
Tobbe och jag ♥
 

Jag unnade mig två par nya byxor idag

Jag minns inte när jag använde ett par byxor sist. Det enda jag har gått i så länge jag kan minnas är leggins, mjukisbyxor och jeansleggings. Det ska vara så bekvämt som det bara går. Men byxor var så himla länge sen, förrän idag då. Idag köpte jag byxor, eller kallas dessa för chinos? De är ju lite baggy... Jaja, what ever. De är super sköna i alla fall, kommer leva i dessa ett bra tag framöver nu. Varför har jag inte köpt sådana här förut?! :)
 
Jag köpte ett par gröna och ett par svarta på H&M för 199 kr styck.
 
 
 

Perfekt start på helgen

Började denna helg med en vända till gymmet. Det var skönt, man känner sig så nöjd efteråt! Det var även knappt någon annan där och gymmade samtidigt som mig så man slapp det där med köa till maskinerna och folk som glor på en. Så kunde fokusera helt på min träning. Perfa! Nu ska jag verkligen försöka komma igång ordentligt igen efter en liten dipp här i april. Lördagen imorgon kommer jag börja med en joggingtur tänkte jag :)
 
hoho är det någon här?

Äntligen, Gyllene Tider!

Trots att det är grått, trist och kallt ute så sitter jag här inne med värsta sommarkänslorna just nu! Detta beror på att jag och Tobbe precis har bokat biljetter för att gå och titta på Gyllene tider nu i sommar här i Göteborg. Om det inte ger en sommarkänslor, ja då finns det nog inget annat som gör det heller... Jag har flera gånger ångrat att jag inte gick under deras turné som var under 2003, 2004? Men nu så ska jag äntligen få gå och sjunga mig hes! :D Och det ska bli så kul! :D
 
 
Bildkälla

Mitt i veckan

Tre dagar avklarade, två kvar. Sedan tar jag helg och då kommer jag sova ut! De senaste dagarna när klockan har ringt på morgonen så varken vill jag inte och kan knappt kliva upp. Jag vill inte ha det så, vill hoppa upp. Jaja, kämpa på. Två dagar kvar som sagt!
 
 
Åååh jag är så himla trött på mitt hår! Det måste klippas och färgas. Jag kommer i alla fall att klippa av en hel del på längden. Men i ena stunden vill jag klippa lugg för att det är så fint, men i andra stunden så vill jag inte. Det är ju lite jobb med styling med den som krävs nästan varje dag. Jag får ta ett snack med min frissa och får ta det stora beslutet när jag väl sitter i frisörstolen. Ska försöka boka tid imorgon!

Nytt smink

Jag säger då bara:
ÄNTLIGEN!
För detta var då verkligen på tiden.
 

Tisdag 2013.04.23

Helgens nattuggleri gjorde min måndag helt upp och ner. Jag var så himla trött! Även idag på förmiddagen har jag känt mig helt konstig och trött. Nej, dags att gå tillbaka till "pensionärslivet", dagarna gick mycket bättre då. Jag får hoppas på att de här två dagarnas konstiga och trötta känsla bara beror på brist på sömn och inte att jag har en förkylning på G - för det har jag inte tid med!
 
Igår var jag hela dagen på mitt nya jobb, börjar lära mig mer men stöter på nya utmaningar hela tiden. Kul, pirrigt och lite stressigt också. Jag är ett litet kontrollfreak som helst av allt vill kunna ALLT och det NU! Men jag får hela tiden intala mig själv att jag är ny, att jag omöjligt ska kunna allt nu. Då känns det allt bättre :)
Idag var det delat, förmiddagen på det gamla och eftermiddagen på det gamla. Samma blir det imorgon också.
Heyho, let's gooo! :D

Sikken lördagskväll!

Oj oj vilken kväll det blev igår! Den var verkligen så himla kul och jag skrattade, pratade och dansade jättemycket under kvällens och nattens gång. Från och med nu så ska jag bara gå ut i de ballerinaskorna som jag hade på mig igår, fick inte ont i fötterna överhuvudtaget!
Kvällen började hemma hos en arbetskollega där det blev mycket snack och trevligheter. Runt tolvtiden hoppade vi på spårvagnen och åkte in till stan och gick till Gretas här i Göteborg. Helt lagom mycket folk och helt okej musik på dansgolvet. Där var vi kvar till strax efter tre, där efter blev det en snabb matbit innan jag hoppade på spårvagnen och åkte hem igen. Kom hem strax innan halv fem, är helt fascinerad över hur jag orkade vara ute så länge? Men det var kul att träffa arbetskollegorna utanför jobbet också :) Detta kommer vi nog att göra om snart igen!
 

På en klippa vid havet

Denna lördag började med en strålande sol! Så vi åkte ut till Fiskebäcks hamn och klättrade bland klipporna med varsin glass i näven och satte oss tillrätta. Knappt någon vind alls, och solen värmde. Åh underbara vår! Äntligen är du här. Och förhoppninsvis så stannar du, för det måste du nu närr vi tagit bort alla vinterjackor och lagt de i källaren. Solen fortsätter att skina, och jag ska snart fixa mig partyfin för ikväll vankas det personalfest!
 
Ute vid Fiskebäck
 
 
 
 

Välkommen helgen, du har varit efterlängtad!

Då var det fredagkväll igen. Den här veckan har varit fylld med väldigt mycket jobb, både på det nya och det gamla, så det ska bli extra skönt med helg nu och lite ledig tid innan det är dags för en ny jobbvecka. Riktigt jobbigt var det att gå upp imorse då jag hade drömt om fredagen och hur den dagen gick under natten, så när jag vaknade av att klockan ringde så var jag riktigt förvirrad då jag trodde det var lördag. Men bara man kommer upp och kommer iväg så brukar det rulla på bra sen resten utav dagen. Men ikväll är det extra lugnt här hemma med tacos till middag, let's dance på tvn, onepiece och ligga nedsjunken i soffan. Skillnad blir det imorgon kväll då det blir vin, festsmink, partykläder och dans med lite jobbarkompisar.
 
Bilden har inga kopplingar till inlägget men han är ju sååå söööööt så han måste visas upp. Han blir alltid så glad när jag kommer och följer efter mig hela tiden och vill alltid att jag ska klappa han. 
 

Gåva av kund

I tisdags när jag berättade för min stamkund att jag snart skulle sluta och att detta besök var mitt sista hos henne, så fick jag en korg som nästan var fylld upp till brädden med riktigt fina chokladpraliner av henne. Hon berättade att hon varit så nöjd med mig och tyckte att det var tråkigt att jag inte skulle komma förbi något mer men självklart så var hon glad för min skull också. Det är sådana här kunder jag tycker om, som visar lite uppskattning gentemot en :)
 

Work it

Träningen har varit lite låg de senaste två veckorna, detta på grund av det nya jobbet och alla de nya rutinerna. Men nu när man kommit in i de nya rutinerna så ska jag komma igång med träningen ordentligt igen också!
Så idag efter jobbet blev det en joggingtur! Förut har det mest blivit powerwalks med lite inslag av jogging men nu så joggade jag nästintill hela sträckan (ca 4 km), stannade och gick två gånger och då max 100 meter tillsammans. Sen så är det en hel del jobbiga backar här också. Om man ska jämföra backarna här i spåren med backarna i Venaspåret i Örebro, där jag tidigare joggade när jag bodde där, så skulle jag inte kalla de för backar utan mer för gupp nu. Så ja, jag är nöjd med dagens prestation :) Det blev även lite övningar här hemma när jag kom hem.
Nästa träning blir antingen imorgon redan med en till joggingrunda, annars tar jag gymmet på fredagkväll!
 
Tidigare idag i motionsspåret

Friluftsdag!

Idag spenderade jag, Tobbe, Robban och Elin ett par timmar ute i naturen! Vi tog en promenad längs ett promenadstråk här i närheten på lite mer än 7 km. Efter ungefär 4 km, stannade vi till på en klippa vid en sjö och tände en engångsgrill och grillade lite varmkorv och hade det trevligt tillsammans. Därefter promenderade vi hem igen. Det var skööönt att få röra på sig lite och samtidigt få en massa frisk luft!
Självklart så var kameran med:
 
 
 
 
 
 

Helgen bara susade förbi, som vanligt!

Efter att ha sovit ut i lördags så åkte vi tillsammas för att tvätta bilen i en tvätthall, som en riktigt gamalt par! Tobbe skulle även byta till sommardäcken, men det fick han göra själv. Igår eftermiddag var vi även bjudna på kalas, för att fira en liten kille som fyller fem år på måndag :) Hela Tobbes familj var samlad och vi blev bjudna på god mat och en god tårta, det var trevligt! Och Lukas blev nog riktigt nöjd med sina presenter som han fick.
 
Femårs tårta
 
Den senare delen av kvällen spenderades tillsammans med Robban och Elin och vi tittade på två filmer, den ena var riktigt bra och den andra var så seeeeg. Så om ni vill skratta, titta på Madagaskar 3 och vill ni gäspa konstant i två timmar så ska ni titta på Take Shelter.
 
 
Bildkälla och Bildkälla

Filmer jag vill se:

 
- Warm bodies - Hangover 3 - The Hobbit- Oblivion - Django unchained - This is 40 -
- Hansel & Gretel - The impossible - Oz the great and powerful -
 
Bildkälla

TGIF!

Det gör mig absolut ingenting att det har regnat konstant hela dagen (bättre än att det snöar iaf!) för det är ju äntligen freeeeeedag!
Det har varit mycket de senaste veckorna med dubbla jobb och sedan så blev förra helgen så kort i och med att högskoleprovet tog upp hela lördagen. Jag har haft lite huvudvärk då och då under veckans gång och när klockan ringer på morgonarna så vill jag verkligen inte gå upp, känner mig inte helt utvilad, så snoozar oftast alldeles för länge. Men imorgon så ska jag sova tills jag vaknar, och hoppas att det blir längre än sju, halv åtta som jag annars brukar vakna på helgerna :)
 
Trevlig helg!
 

Härlanda Tjärn

 
 
 
 
 
 

Full rulle

Jobbar jag inte, så sover jag. Typ.
Nu när man har två jobb, varav det ena är väldigt fysiskt och det andra är helt nytt men stillasittande och även det tar mycket på ens krafter det också. Så tills jag har kommit in i det nya jobbet ordentligt så kommer jag nog att vara väldigt seg och trött framöver.. Men redan dagens arbete kändes mycket bättre än gårdagens så om ett par veckor är jag nog samma gamla pigga jag igen! :)
 
Det enda jag kan säga nu är:
Redan tisdag kväll?
Dessa två dagar har bara susat förbi!
Men kul är det!

Ny plånbok.

Jag köpte en liten present till mig själv idag, en ny plånbok! Det var verkligen på tiden, då min gamla höll på att gå sönder riktigt ordentligt... Fast den har ju ändå hållt med i alla år sen jag gick i gymnasiet! Men är riktigt nöjd med min nya, skönt med dragkedja runt så man inte riskerar att något ramlar ur och att den är mycket tunnare än den gamla.
 

Högskoleprov

Är jag trött eller är jag trött?!
Det var jobbigare än jag mindes att det var att sitta i skolbänken en hel dag *puh*
Men skönt, och faktiskt lite kul, att ha testat på att göra högskoleprovet. Dock så pluggade jag knappt något alls till provet och det var en hel del kunskaper (speciellt mattekunskaper) från gymnasiet som tyvärr inte fanns kvar. Blev en hel del gissningsvar på de delarna! Men jag rättade mina svar via facit på nätet och jag var ju inte fullkomligt värdelös ;) Ska bli spännade att få det slutgiltiga resultatet om ett par veckor!
 

Nytt jobb och restaurangbesök!

Ja, äntligen får man ta och säga!
Det känns så himla fantastiskt bra med nytt jobb! Jag tror att detta kommer bli kanon, har mycket att lära mig bara men bara jag kommer in i det så kommer det att rulla på riktigt bra. Jag börjar redan på måndag, så kommer jobba deltid både på det nya stället och deltid på det jag har nu tills min uppsägningstid går ut och då börjar jag på heltid på det nya! Så jag kommer ha fullt upp! Men jag är så taggad att jag nästan spricker! :D
 
 
För att fira detta så gick jag och Tobbe ut på restaurang igår, vi gick till Texas Longhorn på Linnégatan. Varken jag eller Tobbe hade ätit där förut, men vi har hört från olika håll att det var riktigt gott och bra. Visst var det gott, men kanske inte riktigt så där superduper bra som det bör vara för deras priser tycker jag. Men helt ok, mätta blev vi i alla fall och vi kommer säkerligen att gå dit någon mer gång.

Upptagen tjej

Nu har det gått ett par dagar sen sist jag skrev, och det kommer nog fortsätta med att vara rätt så dålig uppdatering fram över. Jag kommer att ha fullt upp!
Men bjuder på en bild på mina nya fina skor! Nu vill jag har vår och sommar på riktigt! :D
 

Påskhelgen 2013

Och då var det bara ett par timmar kvar av påsken för detta år. Och min påsk har varit trevlig, vi firade den i Örebro tillsammans med hela min familj. Vi åkte upp i torsdagskväll, direkt efter jobbet. Och när vi kom fram så var det nästan bara att gå och lägga sig på en gång.
I fredags så åkte vi in till stan en snabbis för att träffa Malin och Marcus, de bjöd på räkmacka ananaspaj. Båda två var riktigt mumsiga! Sedan var vi bara hemma på landet resten av dagen och njöt av lite tacos på kvällen.
På självaste påskafton var det full rulle hemma med en massa mat, godis och bus. Det blev även till att gå påskarunda hos grannarna med barnen och en picknick i skogen. Dagen började tidigt och slutade sent, men det är precis så det ska vara tillsammans med familjen.
 
Jag gjorde fina äggmålningar av oss alla i familjen, även Bozz fick bli avmålad på ett ägg.
 
 
Vi åkte hem igår redan då men innan vi åkte så hann vi sitta ute i solen och suga i oss en massa Dvitamin. Bozz hoppade upp och satte sig i mitt knä.
 
Anledningen till att vi åkte hem igår redan är för att Tobbe har jobbat idag, och jag har "jobbat" här hemma med att tvättat tvätt och städat igenom lägenheten lite snabbt. Resten av veckan är full av jobb och helgen blir kort för min del då jag ska göra högskoleprovet på lördag och det tar hela dagen så skönt att få lite gjort idag :)



RSS 2.0