Världens kanske sämsta förlorare?

 
Har vi varit inne i Örebro city och turistat oss? Jo, det kan man nästan tro när man ser den här bilden på slottet. Men nä, vi var och spelade minigolf vid Gustavsviks äventyrsgolf där banorna är som ett litet miniörebro :)
 
 
 
För mig gick det SÄMST på minigolfen. Jag har aldrig varit så där dålig och vilken tur för Emil då att vi slog vad innnan om att den med mest poäng av oss ska bjuda den andra på glass. Det var ju bara att ge han pengar sen och hålla god min trots att det kokade inom mig av ilska för att jag förlorade :P Fast nu är jag lugn igen, fast jag känner ju inte direkt världens behov av att åka dit för att spela igen!

Njöt utav regnet

Igår kom det äntligen lite regn. Jag vet! Man får inte säga så :p Men det har varit så himla klibbigt och svettigt och det går inte att vädra ut i sovrummet ordentligt innan det är dags att sova vilket gör att jag inte kan sova ordentligt :p Jag är verkligen ingen person som skulle klara av att åka till ställen med 40 graders värme. Max 33 och då ska det vara rätt så blåsigt ;)

Jaja, nog med klagomål men här är en söt bild på mig och Tobbe thihi.


I hängmattan

Dagarna har verkligen börjat flyta ihop nu. Får verkligen ta och tänka efter, men idag är jag säker på att det är fredag för Tobbes föräldrar är på väg hit för att spendera helgen med oss. Det ska bli trevligt :) fast i onsdags så var jag hundra på att det var fredag (fastän jag visste att Tobbes föräldrar inte skulle komma den dagen...?) och skrev sms till en del "åh vad skönt för dig, snart har du semester" haha jaja, det är ju semester för oss nu och då är det meningen att man inte riktigt ska ha koll på veckodagarna ;)


Denna härliga lantluft

Vi njuter fortfarande av att vara ute på landet. Vi är ute hela dagarna så har inte suttit vid datorn en endaste gång och det lilla vi tittat på tv kan knappast räknas.
Idag blev det en dagstur hem till brorsan där vi bara slappade, åt god mat, plockade smultron och tittade på när Elli gasade runt på sin crosscykel. Härliga tisdag!


Semester!

Åh så skönt att få komma hem, och ut på landet!
Just nu sitter jag och njuter på altanen i solen. För en stund sen åkte vi ner till sjön så Bozz fick ta sig ett svalkande dopp. Jag var badkruka som vanligt ;) Och imellanåt springer jag ner till grannen för att gosa med deras fyra veckors gamla kattungar som är så söta! Ikväll vankas det grillad mat och sen så går även mamma på semester idag också! Så det går absolut ingen nöd på oss här ;)


På en klippa vid havet..

 
♥ 2013-07-17 ♥

Vår dag i danmark

Lite halvtrötta klockan 06.45 klev vi på båten som skulle ta oss med expressfart till Danmark. Vädret verkade lovande men tydligen så visade det sig att det blev en hel del vind så det gungade en hel del. Men det gick rätt så bra för mig och min sjösjuka ändå. Vi lyckades somna till en stund så det var skönt :)
 
Framme i Frederikshavn så var vi ganska hungriga fastän klockan inte var mer än halv tio. Så vi tog oss varsin wienerbröd till en "andra frukost". Gott var det :)
 
Vi gick runt lite i stan, turistade och tittade i affärer men köpte inget. Sedan var det dags för lunch! Tobbe unnade sig en öl, och tydligen är det en väldigt skillnad på en stor öl i Sverige och den man får i Danmark. Gigantisk! Maten var också riktigt god den.
 
Vädret blev kanonbra! Men riktigt härlig sommarvärme, dock så tänkte inte jag till imorse och smörjde inte in mig med solskyddsfaktor. Så är riktigt röd nu. Danmarks papperskorgar är lite annorlunda tycker jag, hur och hur ofta tömmer de dem?
 
I väntan på att ta båten hem till Sverige igen så stod vi uppe på soldäck och njöt av utsikten. Jag försökte även på mig att få till en bra bild på fiskmåsarna som flög omkring. Om jag bara hade haft lite mer zoom på kameran!
 
Ute på öppet hav. Resan hem blev inte alls riktig gungig som resan dit. Riktigt behagligt. Enda gången jag kände av att det gunga var bara en kort stund inne på taxfreen då man hörde hur alla flaskor i hyllorna började klirra ;)
 
Jag fastnade inte lika bra på bild idag som Tobbe gjorde därav bara ryggtavlan :p Vi hade en trevlig dag i Danmark, men nästa gång vill jag åka på en kryssning till Tyskland! Där har jag aldrig varit. Resten av kvällen blir lugn, vaknade ju vid 05.00 idag och jag kunde inte somna så tidigt som jag verkligen ville igår därav tröttheten under dagen.
 

2013.07.15 - Måndag

Efter otaliga försök under fredag kväll och natt samt hela lördagen så kom jag äntligen in på sidan på söndag - efter att jag bytte lösenord ytterligare en gång! Och visst hade den trevliga mannen i telefonen rätt. Jag var antagen! Och jag svarade JA på en gång. Det känns så skönt nu. Nu kan jag slappna av och bara ta dagarna som de kommer fram till skolan börjar. Och idag så har de ramlat in lite mail med lite information, så spännande!
 
 
 
Idag har jag även trott att det är söndag, blev så förvånade när vi kom hem efter att ha uträttat lite ärenden och fann posten ligga på golvet innanför dörren. "Men? Ahaa..... Tobbe har ju semester ja. Det är ju måndag" Men vi har gjort lite ärenden som sagt och nu lagar Tobbe maten och jag springer upp och ner till tvättstugan. Kvällen blir bara lugn och vi ska försöka att somna tidigt då klockan ringer kl 05.00 imorgon bitti! För då åker vi till Danmark!

En massa läsning

 
 
Sist jag var hemma hos mamma och pappa så fick jag med mig hem en massa pocketböcker som mamma läst ut. Jag tog hem de allra flesta och de som verkade mest intressanta. En väldigt salig blandning utav böcker, allt från deckare till självbiografi och till chicklit. Så nu har jag böcker att läsa för säkerligen flera år framöver. Läser inte lika mycket som förut nu men nu kanske det blir annat med det när Tobbe har semester nu och man kan få ha lampan tänd en stund innan man ska sova ;)

Dags att tänka på refrängen

Gyllene Tider igår kväll var SÅ BRA!
Jag hade pluggat in deras låtar från den senaste skivan men det var knappt att jag behövde de för de körde allra mest de gamla hitsen. Så det var så kul! Folk blev helt galna, alla dansade! En riktigt bra kväll hade vi. Först åt vi middag på en grekisk restaurang på Linnégatan innan vi åkte till Ullevi och satt på läktarn och stekte i solen. Det enda dåliga med kvällen var att de var rätt så sena, att jag och Tobbe inte tänkte på att ta med oss tröjor för det blev ju rätt så kallt på kvällen och att gubbfan bakom mig spillde ut sin dricka på mig och satt och peta med sina skor i min rygg. Men vi kunde byta platser och då blev det genast mycket bättre.
Under den sista låten så tog Per Gessle in Marie Fredriksson och publiken blev helt galen och det var nästan så att jag blev helt tårögd av spänningen. Kvällen avslutades med fyrverkerier, helt fantastiskt! :D :D
 
 
 
Publiken precis när vi kom
 
 
Tobbe och jag
 
 
Publiken ca 10 minuter innan Gyllene tider kom upp på scenen

Glada besked!

JAG KOM IN!!
 
Men det var riktigt svettigt där ett tag, då mina inloggningsuppgifter inte funkade för att få komma in på sidan. Det funkades inte ens att komma in då jag bytte lösenord. Alla dessa frågor som snurrade runt i huvudet då var inte kul "har jag missat något steg?" "Räknas inte min anmälan?" "Men vadihela@!!#¤###!@" osv... Så till slut så valde jag att ringa, så satt i telefonkö i säkert en halvtimme. Den snälla mannen berättade att systemet var överbelastat och att det säkert skulle fungera bättre ikväll. "Men om du vill så kan jag kolla din anmälan nu?" JA! Så det gjorde han och då sa han att jag var antagen till förskolelärareprogrammet här i Göteborg. Så än har jag inte sett det med egna ögon än, men jag litar på han ;) Försökte logga in nyss men fortfarande samma problem. Får gå in och tacka ja till min plats imorgon för nu väntar jag på att nyblivnasemesterTobbe ska komma hem och sedan ska vi ut och äta och fira och ikväll blir det Gyllene tider!
 
 
 
Passande bild, Kajsa och en massa barn ;)
Bildkälla

Pirrig inför morgondagen

I väntan på spårvagnen hem efter ett svettigt pass på gymmet och lite mathandling. Kände mig som en packåsna med allt jag hade att bära på.
 
Vaknade vid 10 (!) idag! Och jag var sååå trött. Fick tvinga mig upp. Sen så har jag känt mig helt konstig hela dagen. Tror det är nerverna inför morgondagen. Blir helt pirrig när jag tänker på det. Men det kändes bättre under eftermiddagen när jag åkte in för en fika med Malino en stund, att bara få prata och skvallra lite en stund så man slipper tänka på det. Efter det så åkte jag till gymmet, det var också så skönt! Och dagens perfekta varma väder gjorde att jag var helt själv inne i lokalen. GÖTT! Och nu så sitter jag här och känner hur träningsvärken redan börja smyga sig på. Hoppas på att jag somnar som en stock sen också, för då går det så fort tills det är fredag! En fredag med så mycket kul inbokat och även viktiga besked! 

Dagstur till Danmark

Vi har precis bokat en tur till Danmark över dagen på tisdag med båten Danica här från Göteborg! Kul ska det bli med en liten utflykt. Men lite nervig är jag för sist jag åkte över till Danmark med båt, för ca 12 år sedan, så var det väldigt vågigt och man blev så sjösjuk! Det vill jag inte bli igen. Men enligt väderrapporten för tisdag så ser det ut att bli riktigt fint, får hoppas på att det stämmer och att det är rätt så vindstilla också ;)
 
 
Bildkälla

2013.07.10 - Onsdag

Idag har jag umgåtts med en ny kompis hela dagen, Sofia. Vi träffades på festen för två veckor sen ungefär. Där visade sig att vi båda hade sökt in på samma program på universitetet till hösten. Vi höll kontakten efter festen och idag tog vi en lång fika tillsammans och lärde känna varandra :) Självklart är vi båda så pirriga inför fredagens resultat och vi hoppas givetvis att vi båda kommer in! Känns alltid bättre om man känner till någon.
 
Sen så hade jag fått upp intresset för naglar och nagellack igen. Nu har man både tid för att pyssla med det och inget jobb som förstör nagellacket dagen efter. Satt igår kväll och efter ett par dagar med en rätt så skrikig färg så ville jag ha något diskret och fint. Jag blev rätt så nöjd :)
 
 

Nedräkning pågår...

Bara ett par dagar kvar tills det är fredag eftermiddag/kväll! På fredag händer det tre saker som jag väntat på länge nu.
- Tobbe går på semester. Fyra hela veckor tillsammans!
- Gyllene tider har sin konsert här i Göteborg på Ullevi under kvällen som vi ska gå på. Så kul ska det bli!
Men det mest nervpirrande är:
- Att antagningsbeskeden för universitetet kommer ut på eftermiddagen!! Vad fan gör jag om jag inte kommer in? Jag måstemåstemåstemåste komma in på universitetet. ALLA HÅLLER SINA TUMMAR NU OKEJ?

Ett par dagar med vännen

Vi har haft det riktigt bra tillsammans, jag och Sandra  Vi har skrattat oss så mycket att vi säkerligen kommer bli över 100 år gamla! Thihi. I fredags blev det en promenad och sedan bara mys här hemma med tacos till middag och sedan blev det filmtittande och lite gott som slank ner också ;)
På lördagen sov vi ut och efter frukost blev det att åka in till stan för att kika i butiker en sväng och sedan åkte vi och tränade på gymmet. Därefter blev det PARTY! Med förförfest hemma hos mig och vi var så fina när vi poserade på balkongen!
 
 
Men när man tar bilder halv fem på morgonen på väg hem efter en förfest, dans på Excet, kebab, McFlurry och drinkar är man inte så fina på bild längre ;) Men den utekvällen var så himla kul! Jag och Sandra tog massvis med värre bilder och filmade en hel del. Men det vågar jag inte lägga ut här, det håller vi för oss själva ;)
 
 
Gårdagen blev så lugn så, vi låg i soffan mest hela dagen och tittade på film. Som det ska vara en bakissöndag :) Och idag la vi oss på baksidan och njöt av solen en stund och sedan gick vi igenom bilder och skrattade en hel del. Sandra åkte hem för ett par timmar sen och det känns lite tomt här nu.. Tack för ett par härliga dagar gumman!

Fredag med huvudvärk

Vaknade halv tio och kände att jag kunde sova i säkert fyra timmar till. Men tvingade upp mig själv och har degat i soffan sedan dess. Tvingade mig att fixa iordning mig nyss och sitter här nu med en superjobbig huvudvärk... Men det här ska jag skaka av mig nu för idag väntas det finbesök. Sandra kommer till stan!! :D Och vi har planer för helgen som inte inkluderar huvudvärk så det ska puts väck!
 
Glad (huvudvärksfri) fredag allesammans!
 
 

Senare än vanligt

Idag så besökte jag gymmet senare under kvällen, kom hem runt halv tio. Annars har jag alltid varit där tidigt eller sent på eftermiddagen. Men att gå dit på kvällen var så himla skönt. Inte en enda där typ, som mest inne på gymmet var vi fyra stycken. Absolut ingen kö till maskinerna, massor med plats när man ska stretcha och inne i omklädningsrummet kan jag välja absolut vilket skåp jag vill! GÖTT :D:D
 
 

De nya gamla garderoberna

Efter ett par dagar med riktigt dåligt väder så var det ju helt perfekt att få fixa iordning i garderoberna och i källaren utan att få det minsta dåligt samvete. Det regnade ju ändå bara. Nu är allt färdigt. Nu då? Imorgon blir det i alla fall tvätt och städ här hemma. Sen på kvällen ska jag träffa en kompis för en lång PW. Har saker inplanerade för torsdag och helgen också så man ska nog inte bli helt fullständigt rastlös :)
 
Garderoberna ja. De som jag velat målat om sen vi flyttade in för att få bort den gula fläckiga färgen som var målad här och där. Nu är allt vitt och fräscht. Hittade även självhäftande hyllpapper med vaxdukkänsla på TGR, kanske inte det finaste mönstret dock. Men när jag frågade efter andra mönster så fick jag svaret att det ej fanns. Jaja tänkte jag, det ska ju ändå bara vara i garderoberna som bara jag och Tobbe ser och det skyddar ju kläderna lite ändå så körde på den ändå. Sen när jag var inne i en annan TGRaffär här i stan så såg jag att det visst fanns en massa andra mönster... Finare! Varför kunde inte butiksbiträdet som jag frågade i den andra butiken bara säga att det fanns andra mönster i en annan affär? Som sagt, jaja. Orkar inte göra om det nu ändå. Det få se ut så :) Ser ju i alla fall fräschare ut än innan.
 
 
 
 
 

På repeat:

 
 
 



RSS 2.0