Lite nytt igen!

Att jag aldrig kan bli nöjd med designen! Men det måste vara enkelt, och den tidigare var nästan lite för enkel. Men just nu så är jag nöjd. Lagom enkel och tidlös.
 
Den här veckan har varit rätt så tråkig faktiskt, jag har hittills jobbat heltid de här tre dagarna så när jag kommer hem så har jag bara tränat eller tagit det väldigt lugnt. Känns i kroppen att det har jobbats mer än vanligt. Men imorgon jobbar jag "bara" sju timmar innan jag går på lite påskledighet. Vilket ska bli så himla skönt! Vi åker upp till Örebro och stannar till söndag, så det blir påskfirande med familjen under hela påskafton och sedan så har jag klämt in en fika med Malin på långfredagen också. Annars ska jag bara vara på landet och samla på dvitaminerna och en massa friska luft.
 
Blandade bilder från mobilen från den senaste tiden

Dags att boka klipptid kanske?

 
 
Jag tror nog allt att luggen snart kommer komma tillbaka! :)

Hej måndag!

Jag har jobbat en sväng nu på förmiddagen bara ett stenkast hemifrån oss och börjar inte nästa pass förrän 13.00 så det fick bli en sväng hem igen för lite lunch och för att betala räkningar. Skönt att få lite gjort så här mitt på dagen. Jag slutar inte förrän 17.00 idag och det tar ett tag att komma hem och då ska vi åka och handla mat så vi klarar oss ett tag framöver, även laga lite mat och sedan avslutar jag dagen med en dusch och lite soffhäng. Jag skulle även vilja klämma in en PW där också tillsammans med Tobbe om det hinner bli mörkt. Imorgon blir det i alla fall gymmet direkt efter jobbet, likaså på onsdag. Bäst att köra fullt ut nu i veckan så man kan unna sig en liten godisbit eller två till helgen ;)
 
ps. tror nog att jag kommer byta ut designen igen...ds.
 
 

Vilken härlig lördagskväll!

Vi samlade ihop hela gänget igår kväll för en spelkväll tillsammans med lite vin, öl och snacks som tilltugg. Vi spelade både brädspel, tv-spel och avslutade med lite kortspel till efter midnatt. Det blev mycket snack och skratt under kvällens gång. Jag tyckte att vi hade det riktigt kul tillsammas och vad skönt det är med sådana här lugna och trevliga kvällar, det gör jag gärna snart igen!
 

Äkta kärlek tar aldrig slut


Sällskapsspel

När vi var på Ullared i lördags så passade jag och Tobbe på att handla hem lite vanliga hederliga sällskapsspel. Så att man kan bjuda hem vänner på en spelkväll och ha kul tillsammans. För de enda spel vi hade hemma var förfestspelet som går ut på att man antigen ska ta en shot till eller göra något pinsamt och det kanske man inte har lust att spela en nykter kväll... Annars har vi även lite kortlekar men nu har vi äntligen fyllt på spelförrådet och det ska bli så kul när vi ska ha vår första spelkväll vilket förmodligen blir redan på lördag! :) Yeay!
 
 

Ett paket på väg hem till mig med:

 
Bildkälla

Ett par friska andetag

När vi var i Ullared i lördags så hade jag bestämt mig för att handla litw träningskläder! Känns så bra att äntligen ha ordentliga träningskläder så jag slipper låna Tobbes tränings tshirtar längre. Dagen efter gjorde jag ännu fler fynd, då på XXL. Där hittade jag nya träningsskor, ett par för gymmet och ett par att ha utomhus, så pass nedsatta att även jag hade råd med de, så där dagen hos efter ett besök hos Ullared ;)
 
 
 
Jag har den senaste dagarna varit så himla seg och fattig på energi. Jag hade planerat att åka till gymmet direkt efter jobbet. Men jag var så seg och orkelös att jag många gånger funderade på att strunta i det och bara åka hem och lägga mig i soffan. Men så blev det inte, och det blev inte gymmet heller. Utan jag kom fram till att det var friska andetag jag behövde så det blev en härlig PW istället! Det gjorde susen för energin. Men imorgon blir det gymmet!

En massa bilkörning

Jag har inte direkt haft någon bra start på veckan. Det kände jag på en gång när jag vaknade imorse, och det visade sig ganska direkt att jag hade rätt då jag missade spårvagnen två gånger! Inte ofta det händer... Gick ju upp extra tidigt idag för att först hinna med en sväng till kontoret och halvvägs till mitt första pass så ringer min teamledare och säger att det är inställt... Så då bara att vända in till kontoret igen.
 
Så eftersom jag hade förmiddagen "ledig" så satte de mig på körningsuppdrag. Hujedamej! Det känns ungefär som om jag har kört runt så här mycket i Göteborg idag:
 
 
Fast det i själva verket var ungefär så här:
 
 
Men har hunnit med mycket av Göteborg ändå. Det blev en hel del fram och tillbaka. Jag skulle för första gången svänga in i centrala delarna av Göteborg, efter mycket om och men och korsande av heldragna linjer så fick jag till slut en parkering. Som om jag andades ut när jag åkte därifrån! Jag har även klämt in min allra första nykterhetskontroll, de stannade inte bara mig utan polisen stannade alla bilar på den vägen, så dåligt kör jag inte hehe. När jag väl trodde att bilkörningen för min del var över så visade sig att jag fick en till körning, till Sävedalen! Men både jag och bilen klarade dagen helt utmärkt. Jag kan nästan nu säga att det var riktigt kul men kommer nog sova som en stock inatt!
 
Orginalbildens bildkälla

Att gladeligen kliva upp 05.00 på en lördag

Det gör jag bara när det är ett besök till Ullared som står schemat!
 
 
Mamma och syster har varit här sedan i torsdags eftermiddag, vi släppte av de vid tåget för ett par timmar sen. Och helgen har gått fort som tusan, men inte så konstigt då har vi haft väldigt mycket på schemat...

I fredags så jobbade jag på förrmiddagen och då passade mamma och syster på att åka till Freeport i Kungsbacka. När de kom tillbaka på eftermiddagen så tog vi även en sväng till Frölunda Torg. Det finns ju så mycket affärer här som inte finns i Örebro ;) På kvällen lyxade vi till det med hemlagad pizza och sedan satt vi vid tvn hela kvällen.
 
Igår så vaknade vi alla glada och pigga 05.00 och innan klockan hade slagit 06.00 så var vi på väg till Ullared. Där snurrade vi runt många timmar och när klockan var runt 14.00 så åkte vi hem till Göteborg igen. När vi kom hem så plockade vi upp allt och sedan for vi raka vägen hem till Kusin M för lite släktträff och middag! När vi kom hem därifrån så blev dete bums i säng!
 
Idag så slappade vi lite på förrmiddagen och sedan tog vi en sväng till XXL, Clas Ohlson och Willys. Sedan blev det att äta mat och ta en snabb fika innan det var dags att skjutsa mamma och syster till tåget igen. Så det har verkligen gått i ett hela helgen! Men det har varit mysigt ändå att ha de här ♥ Men vi ses ju snart igen!

Muffinsbak

Jag har inte bakat något på en evighet känns det som. Men då det vankas finbesök i helgen och vi ska iväg på middag så då tänkte jag på att slänga ihop lite muffins och ta med och bjuda på. Jag brukar oftast göra mina chokladmuffins, och det blev det idag också fast jag mixade lite jordgubbar och hade i smeten. Lite orolig över resultatet blev jag då jag inte direkt är någon konditor och vet inte riktigt vad man bör eller inte bör göra, men det fick tummen upp av både mig och Tobbe! Chokladsmak med en syrlig och söt smak av jordgubbe men inga kladdiga bitar... MUMS! Så jag tror att de kommer slinka ner i helgen av de som får äran att smaka ;)
 

Ladies Night 2013

Jag måste få gå på Ladies night iår!
och man undra varför ;)
 
Lördagen den 16 november är showen här i Göteborg. Vilka är på?
 
 
Bildkälla

Några dagar sent kanske...

Men jaaaaaaaaaaaaaaa! Robin vann melodifestivalen!
Jag tyckte finalen var så spännande och blev riktigt glad när Robin till sist vann. Visst, helst ville jag ju att Anton skulle vinna men Robin var ju mitt andra hands val. Jag hoppas, och tror att det kommer gå riktigt bra för han i eurovision sen också.
Och sen till Loreens framträdande med Manillaskolan. Ååååååh vad fint! :D Jag blev så glad att de uppmärksammade teckenspråk i ett sådant stort program.
 
 
Bildkälla & Bildkälla

Ny vecka!

Då var måndag kväll här igen och helgen har gått riktigt fort igen. Självklart så längtar jag efter helg igen, och då inte bara för ledighetens skull utan för att mamma och syster kommer på torsdagkväll och stannar ända till söndag! ♥
 
Men denna helg har vi inte gjort något speciellt alls, bara tagit tag i lite fix och sådant. Jag hade längtat i flera dagar efter att få äta baconlindad kycklingfile så i fredags fick jag äntligen smaska i mig det. Mumma! Igår tog vi även en sväng till Kusin C för en liten fika tillsammans och jag fick med mig tre små babypelagoner som jag nu ska försöka få de att växa till fina pelagoner.
 
Mer än så har inte hänt denna helg, förutom att jag har blött näsblod inte en, inte två, inte tre utan fyra gånger! Jag blöder aldrig näsblod så blev lite skraj där att den senaste operationen har ställt till det i näsan nu... Jag var lite skraj innan jobbet idag att näsan skulle börja blöda under dagen men har klarat mig idag.
 

Dags för final!

Jag hoppas på att Anton eller Robin vinner ikväll i melodifestivalen. Helst Anton faktiskt. Fast egentligen så blir jag glad bara inte Sean Banan, Yohio eller Ravaillacz vinner. Men jag tycker faktiskt att alla bidragen i finalen är okej och bra, men när det gäller eurovision sen så tycker jag Anton eller Robin har större chans att locka röster. Hur som helst så blir det nog en bra och underhållande final, Gina och Danny gör ett så bra jobb så ser fram emot tills det börjar :)
 
Vilken tycker ni ska vinna ikväll?
 
Bildkälla
 

Skönt avslut på arbetsveckan

Efter veckans sista arbetspass så åkte jag till gymmet för att avsluta denna tuffa vecka. Idag så var det ben och mage som fick sig ett igenomkörare. Även konditionen försökte jag bättra på. Nästa träningspass blir på söndag, kör varannan dag. Men jag vill lära mig mer övningar som man kan göra på fri hand, på matta eller med hantlar, medicinboll osv. Så man kan göra sådana övningar om vissa maskiner är upptagna eller här hemma på golvet. Så har laddat telefon full med olika appar, så nu finns det inget som kan stoppa än längre, beach 2013 här kommer jag ;)
 

Vitamin Well

Jag har blivit helt galen i witamin well dryckerna! Tycker de är så goda. Men jag har inte testat på alla än, men favoriten än så länge är defence. 
 
 
Bidlkälla

Härligt med energikickar!

Efter en riktigt seg start på veckan med noll energi och en riktigt seg förmiddag så vände det plötsligt på vägen hem efter jobbet. Att ett litet samtal på två minuter kan göra så mycket för humöret! Håller alla tummar, tår, hårstrån och ben i hela kroppen att detta ska gå vägen nu. Vill det så gärna!
 
Så med min plötsligt energikick så åkte jag till gymmet och körde järnet. Det kändes så gött och var så skönt! Imorgon jobbar jag hela dagen lång så kommer nog inte orka åka iväg till gymmet. Men på fredag så ska jag vara där i flera timmar, vill knappt kunna gå när jag lämnar gymmet. Är ju inte så långt kvar till Beach 2013 nu ju... Måste lägga i en högre växel nu.
 
 
 

Mina favoriter

Jag fyllde på lagret idag med mina favorit duschtvålar från Yves Rocher.
Det luktar alla så himla gott och fräscht!
 

Återbesök hos ÖNH

Måndag igen. Men jag börjar inte jobba förrän elva, hade tid hos läkaren nu på morgonen för att kolla hur näsan ser ut så här en månad efter operationen. Resultatet av det besöket blev att jag fortfarande inte läkt helt och fortfarande är svullen. Fick något receptet på speciella näsdroppar som jag ska hämta ut ikväll. Ska iväg på ett återbesök om en månad igen, hoppas på att det är helt läkt då och jag kan andas friskt och ordentligt!

30års fest blev till bröllopsfest!

I helgen var vi uppe i Örebro, för det vankades 30 års fest för min storebror på lördagskvällen. Han visste inte om någonting och blev "kidnappad" av sina vänner på dagen och sedan när han anlände till lokalen senare på eftermiddagen så var alla hans nära och kära där och överraskade honom. Så kul! Det skulle bjudas på sång, dans och mat hela kvällen lång.
 
Men överraskningarna tog inte slut där! Helt plötsligt så "försvinner" bror, hans tjejs och hans dotter och det är en man som berättar att det inte bara ska vara 30 års fest utan att det även ska bli bröllop! Alla blir självklart helt chockade och då förstår jag varför det ligger näsdukar på borden ;) In kom de tre tillsammans och gick fram till vigselförrättaren och gifte sig till allas applåder. Vilken härlig överraskning! Så inte bara Jocke utan även alla vi andra blev väldigt överraskade den kvällen!
 
Kvällen blev riktigt lyckad, och det var nog för att man kände Jockes och Tereses kärlek i hela lokalen ♥♥♥
Grattis igen ni fina!
 



RSS 2.0