2014.02.02 - Söndag

Vi är så himla förväntansfulla och längtar så himla mycket efter vår lilla tjej nu! Mindre än två veckor kvar nu, wiho! Sakta men säkert börjar vi bli färdiga med alla hennes saker nu, bara lite smått kvar nu som vi kommer fixa innan vi får hämta hem henne. Vi fick lite mer bilder på henne skickade i veckan, SÅ HIMLA SÖT! Åh, vad vi längtar som sagt! Kan det inte bli den 13 februari snart?
 
Denna helg har gått fort som vanligt, mycket som har hunnits med ändå. Dock vaknade jag upp imorse med lite halvtäppt näsa, huvudvärk och kliande ögon. Typiskt! Vill inte bli sjuk, men samtidigt, så kan jag väl lika gärna få bli sjuk ordentligt ett par dagar och sedan är det bra och man blir frisk och kry. Orkar inte gå och dra på en förkylning i flera veckor nu... Jaja, blir en vilodag idag framför en massa filmer så får man se hur det känns imorgon...
 
Vill ha vår och värme nu! De senaste dagarna har det snöat som tusan så det har blivit alldeles moddigt på vägarna och igår så kom regnet. BLÄ! Ska det vara snö så ska det vara snö, inte slask.Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0