Familjen Addams på Lorensbergsteatern

Bildkälla
 
Den föreställningen var riktigt bra! Det var så himla länge sedan man var på teater. Man borde gå på det lite oftare för det är så mysigt :)
 
Teatersalongen var riktig mysig och ser verkligen ut som man föreställer sig en teatersalong. Vi satt på balkongen och hade bra syn över hela scenen. Stolarna var mjuka och sköna. Inge träsmak här inte. Dock så kunde man ha fått lite mer benutrymme men är man lång så är det något man får ta.
 
Själva föreställningen var jättebra! Bra handling. Ibland skrattade jag nästan så jag grät. I början av föreställningen hade jag svårt att höra vad de sa på scenen men man vande sig efter hand. Fast under vissa partier, mestadels vid sångerna var det svårt att höra. Men det beror väl på rummet och dess aukustik eller vad det heter :P Alla karaktärerna man kände igen från filmen fanns med och skådespelarna spelade de riktigt bra. Imponerades av Claes Malmberg om hur han kan minnas alla hans repliker! Blev också imponerad av Petra Nielsen som spelade Morticia. Hon var lik henne på pricken, med hennes rörelser och allt!
 
Sammanfattningsvis: Gå och se den. Ni ångrar er nog inte! :D 


Eva

Kan hålla med att det var svårt att höra i bland vad dom sjöng. Det var roligt när Lasse kroner kom av replikerna då kunde inte Clas M hålla sig heller.

2013-11-24 / 17:30:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0