Att gladeligen kliva upp 05.00 på en lördag

Det gör jag bara när det är ett besök till Ullared som står schemat!
 
 
Mamma och syster har varit här sedan i torsdags eftermiddag, vi släppte av de vid tåget för ett par timmar sen. Och helgen har gått fort som tusan, men inte så konstigt då har vi haft väldigt mycket på schemat...

I fredags så jobbade jag på förrmiddagen och då passade mamma och syster på att åka till Freeport i Kungsbacka. När de kom tillbaka på eftermiddagen så tog vi även en sväng till Frölunda Torg. Det finns ju så mycket affärer här som inte finns i Örebro ;) På kvällen lyxade vi till det med hemlagad pizza och sedan satt vi vid tvn hela kvällen.
 
Igår så vaknade vi alla glada och pigga 05.00 och innan klockan hade slagit 06.00 så var vi på väg till Ullared. Där snurrade vi runt många timmar och när klockan var runt 14.00 så åkte vi hem till Göteborg igen. När vi kom hem så plockade vi upp allt och sedan for vi raka vägen hem till Kusin M för lite släktträff och middag! När vi kom hem därifrån så blev dete bums i säng!
 
Idag så slappade vi lite på förrmiddagen och sedan tog vi en sväng till XXL, Clas Ohlson och Willys. Sedan blev det att äta mat och ta en snabb fika innan det var dags att skjutsa mamma och syster till tåget igen. Så det har verkligen gått i ett hela helgen! Men det har varit mysigt ändå att ha de här ♥ Men vi ses ju snart igen!


Mamma

Ja, det var en härlig men intensiv helg. Man vet att man lever. Vi har bestämt att det får bli tradition och traditioner ska man hålla på!!!!
Vi syns snart o då hoppas vi på vår här oxå.

2013-03-18 / 09:59:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0