13.02.28

Här har det varit lite dött ett par dagar. Men det har verkligen inte hänt något speciellt alls. Bara jobb och träning. Och ett besök hos tandläkaren imorse, som gick bra. Inga hål! Ett par helt vanliga vardagar har det varit helt enkelt. Men imorgon är det fredag och det ska bli riktigt skönt! Äntligen heeeeeeeeeeeeeelg!!
 
 

Fullmåne

Jag gick in i vårt nedsläckta sovrum nyss och jag blev lite rädd och hoppade till för det kändes som att någon lyste in på mig med en ficklampa.
 
Men det visade sig att det bara var fullmåne ute.
 
 
 

Hur går det med träningen?

Jag har faktiskt inte gett upp än med mitt uppdrag om att inte vara en soffpotatis, även fast jag inte skrivit så mycket om det här. Gymkortet fixade jag för ett par veckor sedan på fitness24seven. Sedan dess har jag gått runt med nästan konstant träningsvärk - vilket känns så himla skönt! Jag testade även på ett indoor walking pass där svetten droppade av mig - också superskönt. Det känns så himla bra att ha kommit igång ordentligt nu! Hoppas bara på att få se ordentliga resultat sen! Det gör verkligen så att motivationen hålls uppe!
 
Nu ska jag ut på en joggingrunda! Härligt med plusgrader idag.
 

Min söndag i bilder


Älgstek till middag

Just nu har vi en älgstek som står och puttrar ute i köket. Mumsfilibaba!
 
Jag måste börja lära mig att göra sådana här "avancerade" rätter utav viltkött också nu när jag snart både har en jägare till pappa och sambo. Det ska bli spännade att se om jag lyckas få till det i mammas smaknivå, men jag är ytterst tveksam. Det behövs nog övas ett par år. Men det blir nog gott vilket fall som helst :)
 

Det blir en lugn helg

Den här helgen har vi absolut ingenting planerat. Och det inget mig emot! Det har varit ett par intensiva veckor med mycket jobb och besök varje helg. Så det ska bli skönt att bara få vara och ta det lugnt under två dagar nu. Det är viktigt att göra det ibland också har jag fått lära mig under de senaste två åren. Man kan inte alltid vara på språng!
 

Äntligen torsdag!

Åh så glad jag över att det är torsdagkväll! Den här veckan har det varit extremt mycket jobb och jag är riktigt trött och seg i kroppen nu efter de här dagarna. Men nu är det bara en halv dag kvar att jobba imorgon innan jag går på helg igen! SKÖNT! Och ännu skönare är det att man vet att det blir lite lugnare nästa och att jag får unna mig en sovmorgon inte bara på måndag utan tisdag också.
 
Nu ska jag ta och slappa av ordentligt och gräva ner mig lite djupare i soffan för resten av kvällen.
 
Bildkälla för den vänstra bilden är weheartit.com

Perfekt för utekvällen!

Jag är så himla nöjd med min nya lilla partyväska som jag hade på krogen i fredags!
 
Jag tycker egentligen inte om att ha väska alls på krogen men det är ju en hel del saker som man behöver ha med sig in och som jag vill slippa hänga in i garderoben. Så denna lilla väska som hänger på handleden och som får plats med viktigaste såsom Iphone, visakortet, legget, busskort och nyckeln hem och som jag även kan hålla i med handen är perfekt. Då har jag, med mitt kontrollbehov, stenkoll på allt så att jag kan fokusera på att ha kul istället!
 
Som sagt så är jag jättenöjd! Jag hittade den här, det finns massvis med bra saker!
 
 

Renovering av förråd

När jag väl får en idé så vill jag oftast alltid genomföra det nu, idag, imorgon eller allra helst igår. Nu vill jag renovera och fixa i förrådet i vår hall. Jag är så trött på den inredning som är där just nu, man får inte plats med mycket alls. Så jag har under ett par dagar funderat ut hur vi skulle kunna ha det för att få mer plats för saker och ting. Och idag så fick jag äntligen fått svaret på min fråga! Och jag tror att det kommer bli så himla bra! Lite ny vit färg på väggarna, nytt ljust klickgolv och ett riktigt bra hyllsystem kommer att bli toppen. Men nu måste jag bara övertala Tobbe att vi ska fixa det NU och inte längre fram! Och då är det tack och lov att IKEA finns. Något liknande som bilden nedan visar kommer det att bli, bra med väggskenor så man kan sätta hyllor och hängare precis så som vi vill ha det.
 
 
Bildkälla

Hela tjejgänget samlat ♥

I fredags direkt efter jobbet så åkte jag in till centralen för att möta upp Malin och Sandra. Så i helgen har jag bara umgåtts med alla mina tjejer, Malin, Sandra, Malino och Fio. Knappt sett en skymt av Tobbe på hela helgen!  Vi har hunnit med en rolig förfest hos Fio, utgång på Excet, en massa mys, melodifestivals tittande, svullande av en massa gott och en liten shoppingrunda och lunch inne i city. Släppte av de på tåget igen vid 18.00 så nu är det snart dags för att gå och lägga sig igen, för under den kommande veckan så vankas det väldigt mycket jobb!
 
Tack för en mysig helg tjejer! ♥
 

Alla hjärtans dag!

 
Detta stod på bordet när jag kom hem ♥
Jag har verkligen blivit helt frälst utav tulpaner och tycker de är så mycket finare än rosor, vilket Tobbe kom ihåg att jag sa!
 
Självklart så fick Tobbe något litet utav mig också. Vi firar inte direkt den här dagen så speciellt mycket, med dyra presenter eller så. Detta duger alldeles utmärkt. Men om alla hjärtans dag inte hade varit en veckodag så hade vi säkert gått ut och ätit något gott tillsammans. Men en extra puss ska han nog allt få idag!
 
Men jag sänder via bloggen en massa kärlek till mina nära & kära!
PUSS & KRAM ♥♥♥♥♥♥

Börjar dagen med sovmorgon

Och det var skönt det! Sover rätt så dåligt om nätterna nu när man är svullen i näsan efter operationen. De sa att det skulle ta 1-2 veckor innan dessa "förkylningsbesvär" är borta, så det är bara att stå ut i ca en vecka till. Men då jag kan andas så känns det bättre än innan operationen. Hoppas att detta ingrepp räcker nu!
 
På tal om något helt annat. Jag vill ha vår nu! Så trött på att dra upp rullgardinen på morgon och se att det har snöat, igen. Jag vill att solen ska värma. Jag vill att det ska börja knoppa på träden och jag vill att fåglarna ska börja kvittra. NU!
 

Dansa hela natten lång

 
På fredag kommer tjejerna hit, och vi startar helgen med en riktig utgång! Malin fyller snart 25 år och det måste ju firas! Idag sprang jag runt på Frölunda Torg för att hitta något att ha i klädväg, och hittade denna klänning på slutrea så fick den för under 100 kr. Sådana fynd tycker jag om. Jag ska även ha mina nya skor och min nya lilla partyväska. Visst ser min outfit lite väl svart ut, men det är det jag trivs bäst i och jag får piffa till det lite med smycken och smink. Längtar så tills det ska bli fredag!

Kattvakt

För ca två veckor så var vi kattvakt till lille Siri. Och då fick hon bo här hos oss under de dagar hon var här, så hon skulle få så mycket sällskap som möjligt då både jag och Tobbe jobbade mycket. Direkt från när hon kom så låg hon nästintill på fönsterbrädan hela tiden. Där hade hon bra koll på allt som hände ute på gatan.
 

Pappa på besök

I lördags förmiddag så hämtade vi upp min lilla pappa på tågstationen! Det har blivit vår nya tradition, pappa kommer en helg i februari och mamma en helg i november. Men helgen fick förbli lugn då jag var nyopererad, så vi tog en sväng runt här i Göteborg och stannade till för en fika hos Kusin C. Påväg hem blev det ett stopp hos pizzerian. Resten av kvällen blev det tv-marathon. Först Hamilton 2, därefter Melodifestivalen och till sist blev det Gaygalan innan det blev godnatt för oss. På söndagen fick det bli sovmorgon och lite slappande här hemma, och innan det var dags att skjutsa pappa till tågstationen igen så tog vi en sväng på Frölunda Torg och åt lunch. En väldigt lugn helg alltså, men det var skönt det också! Tack för en trevlig helg pappa♥
 

Viloläge

Efter att jag tog ut de förbaskade tussarna i näsan igår så blödde jag som tusan. Det gick knappt att få stopp på det. Detta var inget som läkarna hade sagt till mig att det kunde göra så blev lite orolig... Men ett samtal till sjukrådgivningen så lugnade jag mig och det slutade. Och jag som inte tål att se blod hann bli riktigt snurrig! Men de avrådde mig från att jobba idag, då mitt jobb är väldigt fysiskt. Så det skulle bli en heldag på soffan för min del. Jag har hyrt filmer som jag ska ägna eftermiddagen åt. Men så rastlös som jag är, och i och med att jag inte är sjuk eller något sådat så kommer jag nog inte kunna ligga där hela dagen. Det finns säkert något här hemma som behövs rensas och organiseras, så får pass på.
 
Bildkälla & Bildkälla

Andra operationen

Jag har nu på under två års tid opererats i näsan två gånger. Idag var den andra operationen och jag hoppas på att detta är sista gången och att det nu får vara bra. Att jag kan få andas ordentligt. Men är inte helt hundra på det än, har ju fortfarande både polyper och halsmandlarna kvar... Första operationen var lite större och jag var under narkos och fick vara sjukskriven ett tag, idag var jag vaken under ingreppet och ska tillbaka till jobbet imorgon. Men om jag ska vara ärlig så känns det mer efteråt nu den här gången än förra, men det beror säkert på att jag har världens tussar som är indränkta i antibiotika och kortison intryckta i näsan som spänner ut huden och så blöder jag, dessa ska få sitta i tills ikväll.
 
Annars så är jag vädligt stolt över mig själv som klarade av att vara vaken under hela ingreppet utan det minsta panik! Blev lite skakis efteråt, men det var väl alla spänningar som släppte. Resten av dagen så ska jag bara ta det lugnt, och förhoppningsvis kan jag andas bättre genom näsan ikväll och att det blir "jämna" andetag i båda näsborrarna. Det enda som jag ska tänka på är att använda en stor spruta som nässköljare ett tag framöver och använda näsolja och sedan ska jag tillbaka på återbesök om en månad.
 

Fifty shades of...

Jag har länge hört rykten om dessa böcker. Till slut så bestämde jag mig för att beställa hem dom, och då på engelska. Jag har nog inte läst några böcker på engelska på väldigt länge, sist var nog i gymnasiet någon gång. Måste börja göra det oftare, riktigt bra sätt att bygga upp sitt engelska ordförråd. Jag visste att det skulle vara böcker med snuskigt innehåll, men hade inte räknat med att de skulle vara snuskiga? Jag har läst ungefär halva första boken, vågar jag ens fortsätta? Haha!
 
 

Nya skor

 
Jag fick ett presentkort på Åhlens här om veckan. I helgen tog jag en sväng in i affären, i jakt på något fint att ha på sig i klädväg under helgen tjejerna kommer hit och hälsar på ♥ Men jag hittade ingenting. Men så fastnade mina ögon på dessa skor, har länge velat ha ett par boots. Och nu fann jag äntligen ett par, på rea! Ännu bättre är det att det bara var min storlek som fanns kvar! Kändes lite som ödet då. Jag tycker om att de är tillräckligt fina för fest men även enkla för att använda på vardagarna.

Börjar om från början

Hej igen!
Nu är jag tillbaka igen.
 
Dock så ser saker och ting lite annorlunda ut. Och då inte bara den nya designen, om ni sneglar på mitt arkiv, så ser ni att det är väldigt kort ut om man jämför med innan då det sträckte sig hela vägen bak till 2006! Men en dag här i januari så kände jag för att ta bort bloggen helt och hållet. Men efter ett par rastlösa dagar så kliade det i fingrarna igen, så jag tog helt enkelt bort nästintill hela mitt arkiv. Så det enda som finns kvar är det som är skrivit under 2013, inte så värst mycket alltså. Så nu börjar jag om från början. Uppdateringen kommer nog inte bli som förut, ibland kanske jag skriver mycket och ibland lite. Jag kommer bara skriva när jag känner för det, och har något att dela med mig utav. 
 
Men som den nostalginörd som jag är så kunde jag självklart inte bara radera allt. Den här bloggen har följt mig genom så mycket! Så jag har gått igenom ALLT och sparat det viktigaste, roligaste och det mest minnesfulla inläggen och skrivit ut för att kunna titta tillbaka och minnas.
 
 



RSS 2.0