Hejdå bloggen?

Jag har tröttnat väldigt mycket på att blogga. Kanske har lite inspiration ett par dagar men oftast så blir det bara ett par meningslösa inlägg ibland. Så funderar på att ta bort bloggen faktiskt.. Har inte bestämt mig än... 

Det blev lite jobbelijobb

Nu har jag jobbat två dagar så nu har jag äntligen fått påsklov på riktigt! Eller egentligen inte då man som student aldrig är ledig men ändå. Det har varit en lång dag idag på jobbet så jag och Stella börjar lovet med en tupplur i soffan ;) 
Två månader

Igår så var det två månader sen vi hämtade hem vår pingla. Mycket har hänt på två månader! Hon börjar bli mer trygg och vill inte alls ligga så nära eller på en längre. Det bästa är att ligga på en massa filtar med sina leksaker under sig ;) Hon sover i sin säng varje natt fast ibland vill hon hoppa upp till oss men säger man till en eller två gånger så går går och hon lägger sig i sin egna säng igen och sover där hela natten. Varje gång det är dags för mat så gör hon sin "matdans", dvs springer runt i cirklar av lycka :P De första dagarna så slafsade hon i sig maten riktigt fort. Nu väntar hon tills man säger varsågod. Hon kan sitt namn nu också. Duktig flicka! Allt går bra, fast än mycket kvar att lära sig. Hon kan kommandot "sitt" ibland, oftast när man håller i en godis. "Stanna" och "kom hit" går också ibland. Nu under påsk så blir det hårdträning tillsammans med pappa.
 
Så glada att vi fick hem dig ♥
 
 

Helgen hittills

Igår fick jag påsklov! Hur skönt är inte det?! Sen när vi är tillbaka till skolan igen så är det bara ca en månad kvar (med ganska många röda dagar) tills sommarlov. Åh som jag längtar!
 
 
Igår eftermiddag så åkte jag, Fio och Kerstin till Yoghurtbar på Linnégatan. Jag har varit så sugen på att testa på det i flera veckor och igår var det äntligen dags. Och jag blev inte besviken. Älskar att kunna välja själv vad man vill ha i. Sen så fick jag höra att det ska öppna en på Frölunda Torg också. Perfekt! Därefter åkte vi hem till mig och köpte pizza och spelade kort (varför spelar man inte kort oftare, så kul!!) och tittade på Let's Dance. En väldigt lugn och trevlig fredagskväll.
 
Dagen idag har gått så himla fort. Vi fick sovmorgon till åtta idag. Jag var hemma tills vi åkte iväg på kalas för Lukas vid tretiden. Förstod inte vart helt förmiddagen tog vägen. Stella fick en liten gris idag att leka med. En kvart senare låg den i papperskorgen och var trasig ;) Men hon hade kul i alla fall och det var ju huvudsaken.
 
Vi kom hem för ca 1 ½ timme sen. På kalaset bjöds det på grillat kött med potatisgratäng och en riktigt mumsig tårta. Tårtan var nästan för god! Men det var trevligt. Ösregnade när vi skulle hemåt så det var skönt att komma hem, dra på sig mjukisbyxorna och slappa i soffan. Stella är helt slut efter en lång dag på kalas.
 
Imorgon är det planerat än så länge att vi ska ta en lång promenad med Stella, slänga lite skräp som vi samlat på oss i förrådet och kanske åka och lämna in min dator. Den har blivit helt sjukt seg! Men samtidigt så behöver jag den för tenan så har inte bestämt mig än hur jag ska göra :S
 

En uppdatering

Allting rullar väl på som vanligt här.
- Skolan går i en rasande fart, snart är kursens tre delmoment genomförda och det är dags att fokusera på de examinerande uppgifterna för kursen. Men har absolut ingen aning vad jag ska skriva om på tentan. Vi får välja fritt. Vilket först lät skönt men nu känns det bara svårt.
 
- Jobbet rullar nog också på bra. Har fått ihop till två arbetspass så länge. Jag ska ringa imorgon igen och försöka boka in mig på lite fler dagar under nästa vecka. Behöver så mycket pengar jag kan innan jag går på sommarlov.
 
- Stella mår bra och är busig som en tok. Vårt veterinärbesök förra veckan slutade med att vi ska göra rent öronen med ett speciellt medel varje morgon och kväll i 12 dagar. "Det blir lättare och lättare" sa veterinären när jag berättade hur vi kämpade med öronrengörningen innan vi besökte dem. Nej det blir inte lättare. Det blir svårare och svårare. Stella är en riktig envis hund! Tur att hon är så söt ;)
 
- Jag har från och med den här veckan inget busskort längre så nu är det cykel som gäller. I alla väder. Hela veckan har det regnat. Idag så låste sig handbromsen på cykeln så jag fick gå hela vägen hem med en cykel som halvbromsade hela tiden. Tror jag kommer ha träningsvärk i armarna imorgon. Men hoppas Tobbe lyckas lösa problemet tills imorgon.
 
Ja det var väl allt. Och tills nästa gång det skrivs något här så kommer här en liten funderare:
Bildkälla

"Jag har inte tid med bloggen"

Går jag inte i skolan, går promenader med Stella, pluggar eller jobbar så tittar jag på serien "the vampire diaries". Min nya besatthet. Och jag har massvis med avsnitt kvar att så det lär ju kanske inte vara så mycket action här inne på ett tag ^^ 
Rensa skallen lite


Första vikarieuppdraget - check!

Ja äntligen är det gjort. Nu kan erfarenheterna (och pengarna) bara rulla in ;) idag blev det först föreläsning på morgonen och sedan direkt iväg på jobb. Har varit en lång dag! Men skönt med ett första pass på 4,5 timme bara. En mjukstart. Allt gick jättebra och jag hoppas att de var nöjda med mig. Tror det. Jag sa ju ändå innan att det var mitt första vikariejobb så de kan ju inte ha värsta förväntningarna direkt heller. Nästa arbetspass blir på fredag, men då blir det en lång dag, 8.30-17.30! 

Idag blev det även premiär för cykeln! Skönt och jobbigt på samma gång. Mina benmuskler orkar inte riktigt de backarna som finns i denna stad. Men mitt busskort går ut om ett par dagar och jag har ju sagt till mig själv att jag inte ska köpa nytt utan nu blir det cykling som gäller. Heja mig! 
RSS 2.0