Ett nytt gammalt rum

Äntligen är vi färdiga med renoveringen av vårt förråd/klädkammare i hallen!
Detta blev slutresultatet:
 
 
Från första början så var det sagt att vi skulle riva ut allt, måla om väggar och tak, sätta upp hyllsystem och till sist lägga nytt golv. Visst, vi rev ut allt och målade om de gulnade väggarna och snickerierna så de blev vita och fräscha igen.
Men när det kom till hyllsystemet så ändrade vi oss. Det skulle bli för komplicerat och väggarna här i huset är inte de bästa att borra i och rummet är alldeles för litet för ett sådant projekt. Fanns inga färdiga mått som passade våra väggar heller. Så istället för det så köpte vi två nya enkla hyllor att ha längs väggen allra längst in. Innan så gick det två L formade hyllor ovanpå varandra så det kändes som att de tog upp hela rummet. Detta blev mycket luftigare!
Därefter åkte vi till IKEA och köpte två hyllor, som man kan montera på varandra, för att ha trådbackar i. Till sist la vi även ljust och fräscht klickgolv och satte upp nya krokar på ena långsidan utav väggen. Det enda som är kvar att göras är att köpa ett litet skåp till. Sen så kanske jag kommer sysselsätta mig med att göra något fint färgglatt mönster på väggen längs ena (eller båda?) långsidorna.
Vi blev båda mycket nöjda med renoveringen, vi lyckades få det mycket luftigare men samtidigt få plats med allt som var där inne innan renoveringen.


Mamma

Det ser ju jättebra ut!

2013-06-05 / 10:03:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0